Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

1200ΓΡΜ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ
1 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΛΑΔΙ
300ML ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
100ΓΡΜ ΒΟΥΤΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟ
800ΓΡΜ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΣΤΙΦΑΔΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΟΑΣ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
250ΓΡΜ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΕΝΗ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ ΤΡΙΜΕΝΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
3 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΘΥΜΑΡΙ
ΑΛΑΤΙ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΜΥΔΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ
200 ML ΞΙΔΙ
2 ΞΥΛΑ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΚΟΚΚΟΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΜΕΡΙΚΑ ΓΑΡΥΦΑΛΑ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ. ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ Α ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ. ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.
ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ Α ΜΑΛΑΚΩΣΕΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ.
Σ'ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΘΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ Σ'ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ 1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ.ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ.
ΟΤΑΝ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ 2 ΓΑΡΥΦΑΛΑ, ΚΟΚΚΟΥΣ ΠΙΠΕΡΗ, ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΛΑΔΙ ΣΩΤΑΡΙΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΑΣ.ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ.

  • Η ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ Η ΜΟΣΧΑΡΙ, ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΒΡΑΣΙΜΟ.
  • ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου